Közbeszerzés Dokumentumok Munkajelentés Munkaterv
Ovisangol

Az angol foglalkozásokon a gyerekek szinte észrevétlenül, anyanyelv elsajátításához hasonló módon, játék, szórakozás, mozgás és ének közben sajátíthatják el az angol nyelvet. Ez egy olyan nyelvoktatási módszer, amely során a gyermekek az idegen nyelvvel való találkozást nem tanulásnak érzik, hanem egy teljesen természetes, játékos folyamatnak. A foglalkozásokon tanultakat a gyerekek azonnal kipróbálhatják különböző szituációk, játékok segítségével. Ez sikerélményt biztosít számukra, amely hozzájárul önbizalmuk növekedéséhez is. A foglalkozásokon új és változatos módon többször visszatérünk a már korábban tanultakra, ezzel is segítve a már megtanult dolgok elmélyítését, letisztulását. Mivel a gyerekek ugyanarra a dologra csak rövid ideig képesek figyelni, ezért a nyelvtanfolyamot úgy építjük fel, hogy a feladatok folyamatosan váltsák egymást, így is biztosítva a változatosságot és a gyerekek figyelmének fenntartását.

Ez a módszer kiválóan biztosítja a kisgyerekek számára a pozitív élmény kialakulását és későbbi nyelvi fejlődését. Különösen fontos, hogy majd elsősként a sok új tantárgy mellett az angol se legyen számukra teljesen ismeretlen, bátran merjenek megszólalni. A tanfolyamhoz INTERAKTÍV gyakorló képzés is járul, így a gyerekek otthon is gyakorolhatják a tanultakat. A referencia videót és a témaköröket megtalálják a www.oviangol.blogspot.com oldalon.

Szeretettel várjuk a kedves szülők érdeklődését!

Jelentkezés folyamatban

Jelentkezésüket kérjük a fenti határidőig az óvónőkhöz eljuttatott letölthető adatlap kitöltésével tegyék meg vagy küldjék el a edukacija@cnesa.rs címre.

Induló OVIS tanfolyamok:

1. KINDERGARTEN I. / Kezdő tanfolyam 4-7 éves korig, előtudással nem rendelkező ovisoknak

2. KINDERGARTEN II. / Az előbbi folytatása, KINDERGARTEN I. diplomával rendelkezőknek

3. KINDERGARTEN III. / Az előbbi folytatása, KINDERGARTEN II. diplomával rendelkezőknek

3. KINDERGARTEN IV. / Az előbbi folytatása, KINDERGARTEN III. diplomával rendelkezőknek

A tanfolyam ára:

5.200 din, ami 8 egyenlő havi részletben törleszthető, 650 din/hónap

A tanfolyam várható kezdése:

2015. október eleje

Foglalkozásvezető:

Raffai Sára, angol- és rajz szakos tanár

Bővebb felvilágosítás a következő elérhetőségeken kapható:

Tel./Fax: 024-873-043; 024-874-077

e-mail: edukacija@cnesa.rs

Kapcsolattartó személy:

Búzás Hedvig oktatásszervező

Ovi Angol - Bemutató óra: