Közbeszerzés Dokumentumok Munkajelentés Munkaterv
Kultúra Mozi

A Kultúra Filmszínház a magyarkanizsai Cnesa Oktatási és Művelődési Intézmény keretében működik 320 férőhelyes vetítőteremmel.

Amióta fölépült a színpad, a filmbemutatást redukálni kellett, ugyanis a nagyterem használatát össze kell hangolni a mozi, a színházi rendezvények és egyéb, megszervezésre kerülő művelődési rendezvényekkel. Jelenleg heti 2 előadást tartunk, illetve a fesztiválok és más filmprodukciók bemutatása bővíti az vetítések számát.

A mozi filmrepertoárja a világ filmgyártásában meglévő törekvéseket/irányzatokat, próbálja követni, és helyet ill. teret ad az ifjú, és kortárs alkotóknak, fesztiváloknak.

A műsorban rendszeresen helyet kapnak az új hazai filmek is. Bemutatásuk kis szemleszerűség formájában történik, vagy az egyes filmek piacra kerülésének rendjében.

A múló időt kiálló filmértékeket a nagyon gazdag belgrádi filmmúzeummal, a Kinotekával együttműködve tudunk közönségünk elé tárni. A rossz irányba eltolódott és megkövülni látszó igény vagy ízlés miatt azonban mozgásterünk nagyon leszűkült. Minden segítséget és támogatást szívesen fogadunk.